maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ei oikein enää huvita.

Hej.
Oon tässä tullut sellaiseen tulokseen, että kuvailen vaivalla kuvatarinoita ja saan korkeintaan viisi kommenttia. Mulla on 88 lukijaa, joista melkein kukaan tuskin vilkaisee koskaan tänne. Oon miettinyt, että miks pitää blogia jota kukaan ei lue ? Kaikki muut saavat 50-80 kommenttia per postaus, itse saan noin 3 kommenttia ?

En aio poistaa blogia, jatkan silti. En aio lannistua. Masentaa vaan, ja toivoisin, että kommenttien määrä nousisi.~

xoxo: miku-chan
♥

8 kommenttia:

  1. Katoskin ettet jatkossakaan lopeta. Äläkä murehdi. Mäkin saan max. muutaman kommentin. ;)
    Jajajajqjaj jos näyttää, että joku teksti on katsottu harvoin, niin se voi olla sillein, että lukijat painaa blogin nimeä, eivätkä blogitekstin nimeä (hallintapaneelissa) jolloin se näkyy vain blogin katselukerroissa, ei tekstin katselukerroissa.
    T:Siiri

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. No jos ajattelee suhteessa, en mäkään kovin montaa kommenttia saa. Mulla on 142 lukijaa, ja saan noin 20 kommenttia. Että niin se vaan on, ihmisiä ei aina huvita kommentoida, vaikka postaus olisikin ollut hyvä ja kiinnostava. Sen takia ei kannata lannistua. :)
    Aika harvat saa oikeesti yli 40 kommenttia per postaus. :) Ja jos kattoo niiden lukijamääriä, niin ne on jotakin 300:n rajoilla. Että jos niistä 80 kommentoi, niin ei sekään ole kauheasti (vaikka hurjasti kommenttejahan se siis on, mutta jos suhteessa ajattelee!).
    Että älä lannistu. :)
    Ja voit olla varma, että minä ainakin luen! :D

    VastaaPoista
  3. ^ Will, sinäpä olet onnekas. Minun 155-lukijan entisessä blogissani sain ehkä yhdestä kolmeen kommenttiin ;)

    Jotkut eivät todellakaan vain jaksa kommentoida. Ei kannata lannistua. Jos haluat tietää, kuinka moni oikeasti lukee, kannattaa vaikka pistää katselukerrat-palkki tai se ihme "luin, pidin" yms. juttu.
    Hyvä ettet päätä uhkailla blogin lopettamisella, itse kun pidän tästä blogista kovasti. Itselläni kun ei aika ja järki riitä tekemään järkeviä kommentteja.

    VastaaPoista
  4. Hienoa ettet lannistu , vaikka kommentteja tulee vähäisesti. Minä yritän stalkkia blogiasi aktiivisesti mutta monesti jää kommentoimatta , gomen ;^; Johtuu ihan rehellisesti siitä että seuraan aika montaa blogia ja katson kaiken kerralla joten en aina edes kommentoi mihinkään.

    Sinä silti aina jaksat kommentoida minun blogiani ja arvostan sitä tuhannesti. TÄÄLLÄ ON SILTI YKSI akiivinen lukija joka rakastaa tarinoitasi ja höpötyksiäsi. Jatka ja tsemppiä! Kyllä me lukijat yritetään ryhdistäytyä ja kommentoida!

    ~Ameeba

    VastaaPoista
  5. Hyvä, ettet lannistu! Tykkään nimittäin sun blogista paljon :> ja jos haluut kuulla jotain masentavaa, niin mulla on 21 lukijaa enkä saa _YHTÄKÄÄN_ kommenttia ;_; joskus saatan saada yhden...

    VastaaPoista
  6. ÄLÄ LOPETA KUVATARINOITA!!! Mä nin rakastan niit vaiks ne onkin välil sekavii <3 en oo ahkera kommentoija mut luen kuitenkin aina!

    VastaaPoista
  7. noi sun kuvatarinat on hyvii. (----: ite luen niitä, vaikken kovin usein kommentoisikaan. x o x

    VastaaPoista
  8. Hyvä ihminen, mullakin on ollut samanlainen masis, koska n. neljä ihmistä kommentoi postauksiini.. Not nice. :// Mutta ei kannata lannistua vaan jatkaa eteenpäin ja jos oikeesti tuntuu et kukaa ei välitä niin ottaa vähän taukoo ja sen aikana opettelee esim. kuvaamaan paremmin. ;---D

    VastaaPoista