keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Something new

Heips! Lyhyestä virsi kaunis: kotiutin alle päivän harkinta-ajalla Poison Girlin customin. Minun piti tilata tähän väliin kaksi Isulia, mutta ajatus omasta PG:stä houkutti liikaa, joten tällainen tänne sitten saapui. Ja onneksi päädyin valitsemaan näin, sillä niitä haluamiani Isuleita ei sitten saanutkaan enää. ^^' Onni onnettomuudessa.
 
Mutta pitemmittä puheitta, tässä Iika! Tyttö on uusimman tarinani, Nälän, päähenkilö. Tarina sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on palannut luontoon. Jahka saan hieman parempaan tilanteeseen tuon tarinan, ryhdyn julkaisemaan sitä toisessa blogissani.






 

 
 


2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisen neidin olet hankkinut!❤
    Olen aina ihastellut Poison girlin nukkeja ja olen toivonutkin, että joku suomalainen kuvaisi Poison girlin nukkeja.
    Siksi on todella ihanaa, että olet hankkinut suloisen Iikan itsellesi.
    Odotan innolla lisää kuvia hänestä! >w<

    VastaaPoista
  2. Oi ei, Iika on kyllä täydellinen lisäys sun nukkekatraaseen! Ihan mieletöntä että sait kotiutettua PG:n tyttösen, eipä sellaisen tilaisuuden tullen tullut itsellänikään kauaa jahkailtua! :D Onnea kauniista uudesta neidistä <3

    Tää postaus sai kyllä kevään saapumaan hetkeks tänne mun huoneeseen. Nuo ulkokuvat ovat aivan ihanan keväisiä ja aurinkoisia, en kestä! Rakastan erityisesti noita kuvia, joissa Iika istuu puussa <3 Ja Merlin asu kruunaa kaiken, eipä se turhaan ole yks suosikkini stock-asuista. x) Iikalle se näyttäisi sopivan erinomaisesti!

    Odotan jo mielenkiinnolla, millainen osa Iikalla on siinä uudessa tarinassa. Mustetahroja-blogisi on tän blogin ohella yksi iso taideteos, jota käyn aina ihan täpinöissäni katsomassa. Sun intohimo kirjoittamista kohtaan on jotain älyttömän inspiroivaa ja kadehdittavaa. Senkin huippu! ❤

    VastaaPoista