sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kesälomille

 
Hei!
Koulustressini on nyt lomalla seuraavat kuukaudet, joten nukkeharrastukselle on jälleen aikaa! Minulta menee todennäköisesti hyvin kauan sisäistää, että ensi syksynä on sitten lukio edessä ja peruskoulu lopullisesti takana. Kuvausinto (nukkejen suhteen) on ollut hieman maissa lähiaikoina, mutta eilen sain kuitenkin käytettyä Kangaa hieman kameran edessä. Tuo kun on kenties kuvauksellisin nukkeni. Tekee hyvää kuvailla sitä pitkästä aikaa.
 
Lisäksi minulla on vielä pari sanaa sanottavana liittyen kuvatarinaan. Minä en aio lopettaa sitä millään tavalla. Aloitin tarinan kehittämällä erään tarinani juonesta uutta tarinaa, enkä rehellisesti sanottuna pidä enää lainkaan siitä, mitä tämä kuvatarina edustaa. Edrielin, Saden ja Haighan hahmot eivät ole arunperin fantasiasävytteisestä tarinasta, mikä alkoi ahdistaa minua. Tuskin tulen siis lopettamaan tarinaa millään tavallaan, koska se on alun alkaenkin ollut minulle ikään kuin alternative universe fanfiction - ei mitään, mitä varsinaisesti laskisin tapahtuneeksi. Avalonille ja Lilialle minun täytyy kuitenkin kehittää vielä jotakin, koska kuvatarinaan olin kaavaillut heille tietynlaisen lopun.
 
Veikkaan vahvasti, että aikani kuvatarinoiden aikana on tullut jonkinlaiseen päätökseensä. En saa niiden tekemisestä juurikaan tyydytystä enää. Tosin kyllä, jokaisella nukellani tulee jatkossakin olemaan hahmot ja taustatarinat: en vaan tule kertomaan näitä enää kuvatarinoiden muodossa. Monet nukeistani ovat suoraan joistakin enemmän tai vähemmän vanhoista tarinoistani. Toisesta blogistani tulee vielä jostakin kohtaa löytymään lisää tarinoita, ja tämän blogin kautta olettekin tutustuneet suurimpaan osaan nukeistani.
 
Mitään ei kuitenkaan onneksi taritse lyödä lukkoon, mutta tällä hetkellä kantani on tämä. Omalle mielelleni huomattavasti parempi päätös olla ns. väärinkäyttämättä rakkaita hahmojani.
 
---
 
Ja tietysti hyvää kesää kaikille lukijoilleni! <3 Aion postailla edelleen kaikenlaista pitkin kesää, vaikka nukkemaailma onkin blogien puolella hieman hiljentynyt.
 



 
 


6 kommenttia:

  1. Hei, olen haastanut sinut, löydät haasteen blogistani: http://angelspullip.blogspot.fi/2017/06/mita-tehda-kesalla-haaste.html


    Wow, miten ihania kuvia! OOt kyllä ihan sairaan hyvä kuvaamaan^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja haasteesta! Teenkin haasteen tässä lähiaikoina. ^^

      Poista
  2. Ihania kuvia!❤
    Ja loistavaa kesää sinulle.
    Toivottavasti säät vielä lämpenevät.

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä ihanat nuket! ;3; Löysin eilen blogisi, ja olen nyt katsellut täällä näitä kuvia jonkin aikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos paljon! Toivottavasti tykkäät <3

      Poista