torstai 31. lokakuuta 2019

Happy Halloween

Moikka!

Hyvää Halloweenia kaikille ♥ Kuten moni on ehkä saattanut havaita, kulunut kuukausi on ollut minulle erityisen inspiroiva! Halloween on ihanaa aikaa vuodesta ja nautin siitä joka vuosi täysin sydämin. Minulla on siis ollut aivan loistava lokakuu, toivottavasti muillakin!

Näin Halloweenin kunniaksi heittelen tänne muutaman Monster High -kuvan, jonka olen tullut ottaneeksi viimeaikoina. Jatkossa näitä tullaan näkemään täällä varmasti enemmänkin, koska olen alkanut jälleen ottaa myös MH-harrastuksen tosissaan. On ollut kamala ikävä näitä!






Saanko esitellä suosikkimonsterini koskaan - C.A. Cupid! Tämän nuken saaminen oli minulle aikanaan ihan hurjan iso juttu. Se on niin kaunis! Rakastan jalka- ja käsikuvioita ja luurankosiipiä. Niin yksityiskohtainen ja upea nukke.





Cleo ja Nefera ovat myös ihania! Molemmista minulla on vain nämä yhdet versiot.




Operetta on jumalaisen kaunis MH! Minulla oli aikanaan toinenkin versio (Roller Maze), mutta myin sen kokoelmaa uusiessani. Tämä omistamani Dot Dead Gorgeous Operetta lienee suosikkini edelleen!







Bongasin nämä kaksi kaunokaista Torista ja Huuto.netistä! Ajattelen, että ansaitsen pienen palkinnon siitä, että jaksoin syksyn kirjoitukset ja olen muutenkin voinut taas paremmin. Harmikseni en omistanut enää ainuttakaan Ghouls Rule -linjan nukkea, mutta onneksi löysin Frankien halvalla Torista! Loistava ostos <3 Wydownasta puolestaan haaveilin aikanaan hurjan paljon, mutta ehdin lopettaa harrastuksen ennen kuin sen hankin. Nyt, kun puuhailen näiden kanssa taas, oli aivan ihanaa löytää ihan oma Wydowna! Nuo kädet ovat niin hauskat! Cupidin ohella tästä tuli heti suosikkimonsterini.








Ensilunta käytiin ihmettelemässä uuden Frankien ja DDG-Spectran kanssa.

* * *

Kiitos, kun katsoitte! Hyvää Halloweenia kaikille!


2 kommenttia:

  1. Musta on aivan ihanaa et oot alkanu kuvaa taas sun Monster High -nukkeja! Kauheen piristäviä otuksia.♥ Nää kuvat tekee hyvin oikeutta niiden söpöydelle! Toivon että nähdään myöhemminkin näitä pikkusia sun blogissa! c: ♥

    Hauskaa Halloweenia! (toivottavasti sulla on kivat viimeset puoli tuntia :DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tosi ihanaa kuulla! ♥ Kiitos paljon! Vähän pelkäsin, kuinka nämä ötöt otettaisiin täällä blogin puolella, mutta hyvä tietää, että kuvat niistä ilostuttaa <3

      Sulle myös! Oli hyvä Halloween-päivä ainakin täällä <3

      Poista