keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Talvi tulee

Moikka jälleen!

Se olisi taas kilometripostauksen aika. Olen ehtinyt jonkin verran kuvailemaan, innostusta on ainakin piisannut. Sen sijaan, että jakaisin näitä sen kummemmin eri postauksiin, heittelen taas kaikki kerralla. Pitemmät postaukset ovat muutenkin nautinnollisempia tehdä kuin nopeat rääpäisyt. ^^'

Mitenkäs teillä menee? Onko suunnitelmissa nukkeja jouluksi? Omat suunnitelmani talvelle ovat sekä yo-kirjoitukset että rentoutuminen, melkoinen yhtälö :'D Viimeaikoina olen lähinnä ravannut koulun, uimahallin ja kodin väliä ja kirjoittanut kaikissa muissa väleissä. Olo on paljon parempi kuin keväällä, joten ei valittamista, ei ollenkaan. Entä te?




Instagramin puolella toivottiin kuvia Shireistä, joten nappasinpa niitä! Puin tytölle pitkästä aikaa Barasuishoun stock-asun. En jaksanut muokkailla näitä ollenkaan postausta varten, ehkä överimuokkaan jonkun näistä vielä Instagramia varten myöhemmin.






Shirei on baby 💛 Chill on mallina aliarvostettu kaunotar ja ansaitsee enemmän rakkautta!



Muutama Haigha! Prunella se vasta ihana malli onkin <3 Haighan peruukki menee joulunukelleni lainaan sitten jouluna, minkä vuoksi se on letillä näissä kuvissa. Pakkohan sitä oli jo etukäteen fiilistellä. Olen oikeasti ihan laittoman innoissani joulunukestani, SE ON LEMPPARI OC:NI KOSKAAN


Lilia on myös murunen, vaikka kuvaankin sitä harmillisen harvoin. En ole itse melkeinpä ollenkaan pastellinen ihminen, joten kuvaideat rajoittuvat jokseenkin synkempiin aiheisiin. Lilia on joka tapauksessa ihana. Hassua, että en enää välttämättä hankkisi Sfogliaa, jos minulla ei sitä olisi, mutta Lilia on silti rakkaimmasta päästä :'D



Misae sai uuden peruukin! Sen piti mennä Auroralle, mutta Aurora pitikin lainatukkansa ja heittelin tämän Misaelle. Ehdottomasti parempi näin päin.

Pitkästä aikaa muuten käytän tuota Sfoglian stockia yhtään kenelläkään! Se on niin nätti.


Pastellityypit <3



Muutama syntinen hirvitys :'D Näistä kahdesta ei vaan voi olla ottamatta uwustelukuvia. Minulla taitaa olla Lazarosta vähemmän kuvia yksikseen kuin Nemesiksen kanssa. Jospa tällekin saisi aikaiseksi tehdä jotakin...


TÄNÄÄN TULI LUNTA

...mikä tarkoittaa sitä, että minä ryntään heti koulusta päästyäni nuken ja kameran kanssa kuvaamaan, kävi miten kävi. Tässä tulos. Kahden sekunnin harkinta-ajalla mukaani lumisateeseen tuli Eden, joka näyttää ihan lumelta itsekin.




Pieni ihan lumessa. Tuolla satoi kaatamalla, mutta omaan silmääni se näytti vaan kivalta kuvissa.


Sitten taas vähän MH:ita! (Tai itse asiassa vähän enemmän...) Howleen on niin söötti! Tykkään edelleen ihan hurjasti sen lyhyestä kropasta ja noista murhatassuista. Tämän lapsen nimi oli aikanaan Cira, enkä kyllä vieläkään osaa sitä muuksi kutsua. (Minähän siis nimesin kaikki MH:ni ja kirjoitin niistä tarinaa...)




Rochelle on yksi lemppareistani edelleen. Sillä on niin herkät kasvonpiirteet ja kivoja yksityiskohtia asussaan. Löysin vihdoin sen siivet ja rämmin ulos! Tuolloin ei ollut vielä lunta.




En saanut yhteenkään kuvaan Rochin sukkia, jotka ovat paras asia koko asussa </3




Jinafiren saaminen oli aikanaan tuskan ja työn takana. Vieläkin jaksan ihailla nuken prikulleen mietittyä kokonaislookkia ja kultaista ihoa.

(Tämänkin tytön häntä on muuten kadoksissa :'DD About kaiken muun löysin varastoista, mutta aivan kaikki hännät on joku niellyt. Tho jos löytäisin ne, inhoaisin niiden epäkäytännöllisyyttä varmaan jälleen)



Frankie on suosikkihahmoni koko Monster High -katraasta ja olen hurjan iloinen, etten koskaan tehnyt mitään muutoksia basic Frankieeni! Vielä kun saisi tälle murulle kaveriksi kaikki muutkin basicit. Lagoonaa ja Cleoa on erityisen hankalaa löytää mistään...









Vähän lisää kissejä! Catride DeMew on myös ihan hurjan hieno. Tykkään lilasta värimaailmasta ja vaatteiden yksityiskohdista. Tämä oli aikanaan iso haave-MH:ni <3



...ja vielä viimeisetkin kissani, Meowlody ja Purrsephone! Muut kissat ovatkin jo näkyneet täällä blogin puolella. (Catty, Toralei, Catrine...) Rakastan sitä, että näistä voi ottaa kunnon siskoskuvia. (Vaikkakin näin ainoana lapsena veikkaan, että yhdetkään oikeat siskokset eivät suostuisi poseeraamaan yhdessä noin)




Lumitukat <3

* * *

Paljon kiitoksia katselusta! Hyvää loppukuuta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Tykkään näistä sun pidemmistä postauksista mis on paljon eri nukkeja. Tosi hauskaa nähä erilaisia nassuja samalla kertaa. :D Misae on mun tän postauksen lemppari, se on ihan kauheen söpö Sfoglian hepenissä! Tuo peruukki näyttää sopivan sille ihan täydellisesti, ihana!

    Tsemppii yo-kirjotuksiin! Rentoutuminen on tosi tärkeetä kans, sanoisin että yhtä tärkeetä ku opiskelukin. Toivottavasti saat irrottauduttua kouluasioista tarpeeks usein! ^-^ Hyvää loppukuuta sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3

      Wääp lämmittääpä kuulla tää ;-; Muista säkin rentoutua! 💛

      Poista