maanantai 18. marraskuuta 2019

Tuplapostaus kuussa pitää blogin hengissä



...eli moikka vaan taas!

Totesin, että kuvia on kertynyt sen verran varastoon, etten jaksa hautoa niitä siellä enää pitempään. Tuplapostit it is then. Pitkästä aikaa teen oikein kunnon pitkän postauksen ja höpöttelen väliin kaikkea mieleen sattuvaa - on ollut ikävä sen tyyppisten postausten tekemistä!


Viimeviikolla satoi jonkin verran lunta. Nappasin Nadihan mukaan, koska tyttö sopii värimaailmaltaan hyvin valkeaan lumeen. Onneksi tästä Instagramiinkin päätyneestä kuvasta ei erota, miten minimaalisen vähän lunta ulkona oli :'D





Lumessa kuvaaminen oli kerrankin kivaa. Johtunee siitä, ettei ulkona ollut muuten kylmä ja olen ehdottomasti talvi-ihmisiä! Aina lapsena kiskoin itseni ulos lapion kanssa tekemään erilaisia lumirakennelmia, vaikka lunta olisi minimaalisen vähän. Mikään ei ole muuttunut, nyt mukana on vain lapion sijasta nukke :'D

Seuraavaksi siirrytäänkin sitten vähän erilaisempiin tunnelmiin. Olen tunnetusti hurjan huono sisäkuvissa (koska en tosiaan omista järkkäriä ja valo on tähän aikaan vuodesta mitä on), mutta halusin silti toteuttaa erään astetta draamakkaamman ideani! Sen kummemmin selittelemättä, tässäpä eilinen sisäshootti. Kameran eteen pääsi Aurora!

(Kyseinen neito on muuten saanut nimensä tämän artistin mukaan! Sopinee tämä kappale ihan taustallekin)












Auroran silmät muuten vaihtuivat viimeviikolla! Niin olisi todennäköisesti käynyt kuitenkin, koska laitoin ylimääräisistä chipeistäni vain sattumanvaraiset kultaiset tytölle tämän saavuttua. Nyt tuli kuitenkin pakkovaihto eteen, uusin tulokkaani nimittäin tarvitsee Auroran kultaiset chipit itselleen. Tulokkaasta ja hänen saapumistarinastaan (joka on muuten hieno) lisää sitten jouluna, heh ;)

Joka tapauksessa, Auroralla on nyt vaaleanlilat silmät. Ne käyvät paremmin tytön yleiseen lookkiin. Ratkaisin myös peruukkiongelman heittämällä tuon Auroralle ja vaihtamalla Misaelle sen peruukin, jonka piti mennä Auroralle. Misaesta pitänee ottaa kuva uudella tukalla.


Siellä ei tosiaan ollut hirveästi sitä lunta :'D Miwa ansaitsee kuitenkin kaiken rakkauden, joten kiikutin sen pihalle muutamaa kuvaa varten. 



Perustelen moraalisen valinnan kiskoa nukke paljain reisin ulos sillä, että Miwan hahmo on ihan kirjaimellisesti nukke eikä täten tunne kylmää... 👀


Sitten Monsterien vuoro. Kas tässä suosikki-Clawdeenini ja yksi suosikki-MH:istani koskaan! Scary Tales -linja on upea ja olen niin tyytyväinen, että löysin aikanaan tämän ja Draculauran Tallinnasta. Nykyään näitä ei näy yhtään missään.





Se on aivan hurjan kaunis! <3 Onneksi en kustomointihäsellyksissäni koskaan uskaltanut koskea tähän neitokaiseen.


Ja tässä sitten saman sarjan Draculaura. On muuten myös suosikkiversioni tästä hahmosta! Ghouls Rule ja Basic ovat myös korkealla, mutta Scary Talesin upeat värit, sirot kädet ja kaikki pikkudetaljit nostattavat sen suosikikseni.








Jokunen talvikissa myös! Vielä on ottamatta se kissaryhmis. Minulta löytyy tämän pinkin neitokaisen aka Catty Noirin ohella myös Toralei, Meowlody & Purrsephone sekä Catrine. Otaksun, että enempää kissamonstereita ei ole julkaistu? :'D Paitsi toki eri versioita, mutta hahmo-wise minulla lienee kaikki misut kotona.




Tällaista tällä kertaa! Postasin tänään myös Tampereen miitistä! Käykäähän kurkkimassa sekin postaus. Kiitos ja kuittaus, nähdään taas! 

1 kommentti:

  1. Onpas ilahduttavia kuvia! Auroran nykyinen look on kyllä tosi nätti, tykkään näistä liloista silmistä sillä! Auroran shootti on ihana.♥ Mun mielestä kuvien laadussa ei oo juuri mitään vikaa, lisää vaan sisäkuvia! Tykkään paljon punasesta ja mustasta yhessä, kaunis shootti. <33
    Nadiha on ihanan talvinen. Nyt haluisin itekin mennä kuvaamaa lumee jotai mun talvisempaa nukkea, harmillista kun ei oo lunta. :<
    Ai niin ja toi Avalon-kuva on tosi cool! Nii hauska idea. ^u^

    Tällaset pidemmät postaukset on musta tosi kivoja. Kaipaan näitä kuvien välissä olevia selityksiä, jaksaisinpa itsekin kirjotella postauksiin enemmän. Mielelläni lukisin enemmänkin tällasia! c:

    VastaaPoista