maanantai 6. tammikuuta 2020

Alkuvuoden räpsyjä

Moikka!

Tässä on tullut kuvailtua varsin paljon MH-nukkeja ja koko uutta Winx-poppootani! Pullipeistakin minulla olisi jokunen julkaisematon kuvasarja tallessa, mutta en ole vielä jaksanut muokkailla niitä läpi... :'D Siispä, tässäpä postauksellinen kaikkia niitä muita täällä oleilevia tyyppejä!


Heath ei arvostanut Gilin ideaa hengata heikoilla jäillä. Eihän Giliä veteen tippuminen haittaisi. Heath on tosiaan yksi jouluna kotiuttamistani uusista MH:ista! Oikein ilahduttava kirppislöytö. Giliä täällä onkin jo aiemmin näkyillyt, hän on asunut täällä jo vuosia. Tosi virkistävää kuvata poikia välillä!

Näistä kuvista taisi tulla inasen symbolisia, koska kävin ottamassa ne heti vuoden ensimmäisenä aamuna. Aurinko nousi niin kauniisti. 💛 Jäi tosi hyvä fiilis tuosta kuvausreissusta.Venus pohti, mihin seuraava juna hänet mahtaisikaan viedä. Venuksen olen omistanut aiemmin, mutta niin ikään tärvellyt sen. Tämä tyyppi on siis uudempi Venukseni! Ihanaa omistaa se taas.

Tämä neitokainen ei ole joulunukkejani, mutta uusi joka tapauksessa. Löysin sen viimelauantaina Kangasalan kirpputorilta (ppsst, sinne jäi vielä paljon MH:ita!) ja nappasin matkaani. Rakastan tämän nuken kahleita, mutta niitä ei valitettavasti tullut mukaan. Ei se mitään, heitin joskus aikoinaan omistamani EAH-nuken eeppiset härvelit sille ja tadaa! Nyt se on dramaattinen! Haunted Draculauralla on niin ihana meikki. Olen tässä vain ihastellut sitä pari päivää.


Sain impulssin kuvata ihan tosi myöhään illalla. Pimeällä. Siihen nähden nämä kuvat ovat jopa ihan ok :'D


Aamun ensihetkiä Draculauran kanssa <3Tällä on niin ihana iho. Se poikkeaa pikkuisen kaikkien muiden Draculaurojen ihonsävystä. Haunted-linja on niin hieno, onneksi löysin tämän tyttösen <3 Kirppikseltä kotiutui muuten myös Ghoul Chat Rochelle, mutta siitä ei ole vielä kuvia tänne laittaa.
Rakkaani! Abbey!! Aaaa


Häntä olen odottanut! Minulla OLI joskus Skull Shores Abbey, mutta kustomoin sen. Kun palasin MH:iden pariin, juurikin Abbey (ja Lagoona) harmitti minua kamalasti. Halusin hankkia sen uudelleen basicina, mutta mokomaahan ei sitten mistään löytynyt. Sitten törmäsin tähän täydellisessä kunnossa olevaan yksilöön ja nappasin sen heti! Se oli isoin MH-toiveeni tälle vuodelle, joten nyt olen oikein iloinen.(B)abbeyta tulikin kuvailtua sitten ihan urakalla! Eilen oli aivan ihana keli.


Tämä nukke onkin taas yksi uusista joulunukeistani. Skull Shores Frankien omistin myös joskus kauan sitten, mutta sekin tuli kustomoitua pilalle. Uutta tilalle, siis ^^ Tämä on yksi ehdottomasti kauneimmista julkaistuista Frankieista, joten halusin ehdottomasti omistaa sen taas. 
Eilen oli yksinkertaisesti vaan ihana kuvauskeli. Ramppasin ulkona eri paikoissa koko sen ajan, jonka aurinko paistoi :'D


Vihdoin valo riitti ottaa Ghouliasta kiva sisäkuva! Tämä tyttö ei ole minun silmääni se paras ulkona kuvattava. Halusin ehdottomasti hyödyntää noita kauan sitten tekemiäni tietokoneita jotenkin.

Ghouliakin on joulupoppootani! Tämänkin nuken omistin vähän huonokuntoisena ja osittain kustomoituna, joten uutta tilalle vain. Ghoulia oli aikanaan toinen MH-nukkeni. 💛 Edelleen siis hyvin rakkaassa roolissa näiden tyttöjen joukossa!


Cleo pieni! Tätä tyttöä onkin täällä jo nähty.
Cleo tuli stalkkaamaan, mitä Ghoulia oikein koneellaan puuhaa.


No niin, vihdoin kuvaa kaikista Winxeistäni! Tässä koko sakki tosiaan. Icyjä minulla on kaksi, koska yhdessä hankkimassani Winx-kasassa tuli tosiaan tämä toinen. Eipä se varsinaisesti haittaakaan. ^^ Tuo toinen Flora tuli myös ikään kuin kaupan päälle, en alun perin halunnut uudempia Winxejä ollenkaan. Kun näin nuken, en päässyt yli siitä, kuinka nätti se olikaan. Siispä se saa myös jäädä!


Main squad + Icy!


Sitten ihan vain Winx-sakki. Layla minulta vielä puuttuu! Sen aion etsiskellä tänä vuonna vielä joukon jatkeeksi. Näiden nukkejen omistaminen saa kyllä nostalgisen olon! Niin ihanaa, että voi taas hypistellä niitä <3 On ollut kamala ikävä.


Tämä Stella on ihana ;-;


Tecna-raukan asu vaatii ihan todellista korjailua...
En tosiaan malttanutkaan luopua tästä kaunottaresta ;-; Sille on vielä siivetkin olemassa! Toverit vielä näin lopuksi!

* * *

Kiitoksia katselusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti