tiistai 5. kesäkuuta 2012

Arigatou~ ^w^

Hei.
Nyt taitaakin olla
kiitospostauksen
aika
!

Lukijoitahan on jo 84, vau, ihan liikaa minulle. Jos tulee vielä noin 20 lisää, satanen rikkoutuu. Ja sehän merkitsee sitä, että minun täytyy tehdä jotain mahtavaa sen eteen. Eihän minun ideani edes ole omaperäisiä tai hienoja - ja silti tällä blogilla on jo noin monta lukijaa. Kiitos ihan valtavasti jokaikiselle lukijalle!

Nyt kun on kiitetty jokaista lukijaa, täytyy kiittää myös ihan erityisesti joitakin lukijoita. Eli on siis aika
kiittää joitakin henkilöitä mukavista kommenteista.

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää ihan jokaista, joka on joskus kommentoinut jotain kivaa postauksiini.
Sitten täytyy kiittää henkilöä nimeltä Will - kiitti, kommentoit suunnilleen jokaiseen postaukseeni. Kommenttisi piristävät, kiitti! <3
Myös nimimerkki Siiri ja Salla on alkanut kommentoida postauksiaan. Jos nyt oikein muistan, Siiri on kehunut kuviani, nukkejani ja tarinoitani. Kiitoksia vallan hirmuisesti ihanista kommenteistanne!

Ja seuraavaksi haluan kiittää
ihan muista syistä
muutamia henkilöitä.

Pupuhemmo, sinun blogisi on parasta mitä tiedän. <3 Aina, kun luen blogiasi, saan inspiraatiota kuvailla ja toteuttaa omaa mielikuvitustani. Uskon, että on sinun ansiotasi, että lopetin matkimisen. Kiitos, tulen aina rakastamaan blogiasi~

IRL-ystäväni (lee-[ei omista blogger-käyttäjää], Kinoko [ei ainakaan vielä omista blogger-käyttäjää?] ja Enzeru). Olette kaikki selailleet blogiani. Kiitos siitä. Lisäksi olette kaikki aivan ihania ystäviä enkä tulisi toimeen ilman teitä ;A; ♥ Myös kaikki muut IRL-ystäväni ovat tärkeitä, mutten ole varma, lukeeko kukaan muu kuin nuo kolme blogiani. Jos lukee, kiitos ihan valtavasti.

Ja lopuksi ...
...olette tärkeitä jokainen! ♥

xoxo : miku - chan
♥

3 kommenttia:

  1. Ooh, kiitos maininnasta! ^w^
    Ja kiitos sinulle, kun tätä blogia kirjoitat!

    VastaaPoista
  2. Oho! Kiitos maininnasta! Mut Nukkesi ovat ihan AIKUISTEN OIKEESTI sietämättömän söpöjä! :'D
    T;Siiri

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista