maanantai 8. lokakuuta 2012

Suunnitelmanmuutokset ovat... isot

Oon muuttanut aika radikaalisti mun nukkesuunnitelmia. Lolitassa tosin pysytään yhä, siitä emme pääse mihinkään ~~
Voin kertoo, että jouluksi yksi nukke, ja ensivuodeksi otan säästöprojektin peräti kolmeen nukkeen.  Mulla tosin on semmonen veikkaus, että äiti sallii maksimissaan kahden nuken oston mutta yritän nyt ainakin kolmee koska kuitenkin Miwan tilaus epäonnistu ymsyms joten voipi olla ettei se feilaa. Silti kyllä uskon että se feilaa mutta ainakin olen yrittänyt. u3u
 
Mutta mitä nukkeja sitten on tulossa ?
Niinpä, aivan, kyllä. Senhän te tietenkin haluatte tietää. Mutta miksi kertoisin? Aivan. En tietenkään aio kertoa ~ Voitte poimia vinkkejä tästä kuvasta:
 
 
 
hahaha toivottavasti joku saa jotain selvää. e w e~ eli yksi on sweet loli, ja muut on sitten jotain muuta tyyliä c:
Ja niin. En muista koskaan puhuneeni tässä blogissa kuin yhden niistä ostamisesta. Tainoenmuistamutmutmut.. kuiteski. :3 Arvailkaa pois.
 
Niin muuten..
Kukaan ei oo sanonut että nää ois pelkästään Pullipeja.
 
xoxo: miku


6 kommenttia:

  1. Angelic prettyä, Gothic Lolita Bibleä, Innocent worldia... Tai jotain muuta? Nuohan ovat kaikki eri tyyliä..? En rupea malleja sanelemaan.

    T. Neko

    VastaaPoista
  2. Hmm.. ;) Eli yks on ainaki sweetttiii ? :3 Sitte arvelisin että Prupate voi olla tuo punanen. :3 Jajaaaa Yuki-chan tulee liilasta mielee mut ei tuskin oo.. Mut sit tuo vaalia on tän letkun heikko lenkki koska miusta prupate on jotaki ainaki sweettiin viittaavaa nii mun o luovuttava siitä koska en tiiä mitää nukkeejoka ei ois sweet lolita mut silti noi hailakka.. Eheh kauheet pohdinnat pääl mutjoooooo AI VIL SOLVE THIS ! B-)

    VastaaPoista
  3. Öööh, sen joulunnuken tiedänkin jo muahahahhaa~ Mutta noi muut on nyt kyllä mullakin epäselviä... Veikkaisin että yksi on ainakin, joko Prupate taikka Sfoglia! -w- Siinä ovat minun veikkaukseni~

    VastaaPoista
  4. lol en jaksa ny ruveta mitää arvailee , mut saat kyl huomenna kertoo mulle kaiken ;) ♥

    VastaaPoista
  5. Öäöäöäöäöäöäö toiset on Innocent World-nukkeja...?

    VastaaPoista
  6. Yksi AP:n nukke on Sfoglia tai Prupate? >8'3
    Sitten Tiphona (paitsi hänhän edustaa IW - tyylistä "classicia", joten eiij?...) Ja sitten voisko olla Bonita? :--3
    Tai Yuki chan?

    VastaaPoista