torstai 11. heinäkuuta 2019

Just the two of us

Tervehdys!

Eilen oli pitkästä aikaa ihastuttava keli ulkona, joten nappasin Edrielin ja Haighan mukaani ja kävin läheisessä leikkipuistossa kuvaamassa. Viimepäivinä on ollut valitettavan sateista enkä ole päässyt kuvaamaan omaa pihaa kauemmaksi, joten oli hauskaa käväistä vähän muuallakin räpsimässä. Edrieliä ja Haighaa on niin ihanaa kuvata, kun kummallakin on yhdet suosikki-faceupeistani koskaan!

Kuinka kesä on kulunut tähän saakka? Kesätyöni loppuivat heinäkuun alussa, joten tämän kuun olen kuluttanut lähinnä rentoutuessa. Pitää vähän palautua rankasta keväästä edelleen. ^^ Onneksi on paljon nukkeaskareita tehtävänä <3 Olen joka päivä touhunnut jotakin noiden kanssa. Se jos jokin lievittää kouluvuoden tuomaa stressiä ja ahdistusta.

Entäs muiden nukketouhut? Onko suunnitelmissa perheenlisäystä, vai oletteko kuvanneet nykyistä poppoota? Minulla on itse asiassa vähän molempia :'D Olen kuvannut melkein koko sakin läpi kesäkuun ja heinäkuun alun aikana, ja ainakin kaksi muovilasta olisi vielä loppukesäksi suunnitteilla.

Mutta nyt pitemmittä puheitta kuviin!

* * *

Suojissa oksien

Edriel, Pullip Eos
Haigha, Pullip Prunella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti