keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Uusia muovimukuloita





Hei kaikille!

Olen täällä taas uuden nukkepoppoon kanssa :'D Tänne on muuttanut ihan lyhyessä ajassa kamala kasa muovilapsia, jotka täytyy tietysti heti esitellä, vaikka kenelläkään ei ole vielä omia peruukkeja päässään. (Ja kauan saavatkin odotella, äh)

Minulle tarjoitui muutama loistava tilaisuus kotiuttaa pari aivan ihanaa mallia, joten tässä sitä nyt ollaan.


Tämän pikkuisen kotiutin Duskylta/Lauralta! Hän ei ollut pitkään aikaan bondannut esikoistyttönsä kanssa, joten päädyin adoptoimaan neidin luokseni. Tyttösellä ei ole vielä nimeä, mutta hän tulee liittymään kuvatarinaan, jonka päähahmona on Agathe (Pullip Jaldet).

On aivan ihanaa voida ottaa luokseni tämä pieni <3 Pidän hänestä hyvää huolta!

Tämän tapauksen malli on tosiaan Neo Angelique!




Säihkysilmällä on tosiaan Riman peruukki päässään, se ei hänelle tule jäämään. Leeken angel blue -peruukkia sille olen silmäillyt. ^^




Ja sitten toinen uusi pikkuinen!


Olen suunnitellut Prupaten hankkimista siitä lähtien, kun se julkaistiin, joten olen ihan hieman myöhässä tämän kanssa :'D Aina tuli jotain muuta, suunnitelmat vaihtuivat, joku myi suurta grailia... Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja kiskaisin tyttösen kotiin, kun hyvään hintaan sain koko paketin.



Tuntuu niin luonnolliselta omistaa Prupate! Minulla on ollut enemmän ja vähemmän läheinen suhde siihen aina. Siinä se nyt istuupi! (Lisäksi sen stockit ovat lempparistockini ikinä <3)

Nimeksi valikoin Aurora jo silloin, kun nuken itselleni varasin. Tämäkin tyttö liittyy tulevaan kuvatarinaan. Omaa peruukkia ei ole Aurorallakaan, tämä valkea yksilö on Callistran oman. Oma tyyli ei ole vielä ihan lukkoon lyöty, mutta sen verran tuosta valkoisesta pidän, että hommaan hänelle varmaan vastaavan.



Niin kaunis ;-; <3


Sitten olisi vielä tällainen pienokainen. Bloody Red Hood menee Prupaten kanssa samaan "Olen halunnut jo ikuisuuden tämän kotiin" -listaan, jota en ole saanut aikaiseksi tyhjentää. Tämä nukke on paras löytöni aikoihin - nukelle tuli mukaan kaikki stock-kamat, obitsu, stock-peruukki, kolmet silmät, lisäkäsiä... Olen vaan niin onnellinen siitä, että ehdin napata neidin ennen kuin kukaan muu ehti :'D Taisi olla korkeintaan 15 minuuttia myynnissä, hups.



Ei yhtään harmita, etten voi hankkia uutta peruukkia hetkeen, BRH on niin nätti näinkin. Tytön nimeksi tuli Irina, ja heitän hänetkin samaan tarinaan muiden uusien neitokaisten kanssa. Mukana tulleista silmistä nuo siniset varastivat sydämeni, joten ne taidan jättää Irinalle vakituisiksi.






* * *

Nyt on monta uutta nukkelasta kotiutettu, jospa hetkeksi pitäisi nukketaukoa ja keskittyisi vain kuvailemaan täysillä. ^^' Olen kaikesta huolimatta niin onnellinen siitä, että minulla on ihan uusia nukkeja ja hahmoja, joilla aion jossain kohdassa taiteilla kuvatarinan.

Kiitos, kun luitte ja aurinkoista loppukesää kaikille! <3 Seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

  1. Onnea uusista nukeista!! niitähän tulikin kerralla monta =D Bloody red hood on myös meikän ostoslistalla ollut tyyliin julkasusta asti... vielä odottelen =´) kiva kuulla että jollain muullakin on pitkä nukkelista jonka lyheneminen kestää ikuisuuden kun aina löytyy joku muu ihana mikä pitää vaan saada xD kauniita kuvia olet neitokaisista saanut^^ innolla odottelen tulevia lookkeja uusilla peruukeilla~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon kommentista! <3 Tuli repäistyä useampi samalla, kun oli niin houkuttelevia tarjouksia...

      Ja jep, Bloody Red Hood on aivan ihana malli! Se on mullakin oleillut julkaisusta lähtien haavelistalla ^^ Toivottavasti saat sen kans joskus!

      Poista
  2. Vau mitkä hankinnat oot tehnyt! Ihania kaikki!
    Varsinkin tuo Prupate, tykkään kanssa tosi paljon tuosta valkoisesta hänellä!!
    Innolla odottelen lisää kuvia heistä ja uusia ulkonäköjä

    VastaaPoista