torstai 8. kesäkuuta 2023

Parantajan tarina: luku 2

 Parantajan tarina

Luku 2: Vanki

* * *


Annelise: *sivelee hiuksiaan* Caius! Oletko siellä?


Annelise: *kovempaa* Caius!


Caius: Niin, rakkaani?

Annelise: Tahdon keskustella kanssasi.


Caius: Tahdotko, että tuon sinulle juotavaa?


Annelise: Tuo parasta viiniä.

* * *

Hetken päästä


Caius: Ole hyvä, rakas.


Annelise: No niin. *hymyilee* Mitä aviomieheni mahtaa pohtia kylämme Näkijän tilanteesta?


Caius: Annetaan sille aikaa. Emme voi juuri nyt mitään.

Annelise: Taidat olla oikeassa.

Caius: Et sinä siitä tahtonut puhua. Mitä sinulla on mielessä?


Annelise: Callistra.


Caius: Leikin yllättynyttä.


Annelise: Leiki vain, mutta jonkun täytyy ruokkia hänet nyt, kun Kanga ei ole täällä. Viitsisitkö mitenkään tehdä sen?

Caius: Tietysti, rakkaani.

* * *


Caius: *kävelee lähemmäs*



Caius: Ruokaa.



Callistra: *kääntää katseensa* Sinä.


Caius: Minä, tietysti. Mitä oikein odotit, ruhtinastako?


Callistra: Minä en syö kenenkään muun kuin Kangan tuomaa ruokaa.


Caius: Mihin pyrit tuollaisella niskuroinnilla? Se ei saa Annelisea vapauttamaan sinua yhtään sen nopeammin. Itsesi näännyttäminen ei auta.


Callistra: Pysyn lausunnossani. En syö muiden kuin Kangan tuomaa ruokaa.


Caius: *viskaa lautasen* Omapahan on valintasi.


Caius: *on hetken hiljaa* Etkö aio kysyä minulta mitään?


Callistra: Tunnut odottavan sitä minulta.


Caius: Mietitkö, missä Annelisen pikku lemmikki mahtaa olla?


Callistra: *tuijottaa hiljaa*


Caius: Sinä se tykkäät leikkiä olevasi niskan päällä. Vaikeneminen ja tuomani ruoan hylkääminen ei auta sinua. Jos rupeat niskuroimaan, Annelise joutuu tulemaan tänne itse, ja siitä hän ei pidä.


Callistra: Minulla on muutakin tekemistä kuin miettiä, mistä Annelise ei pidä.


Caius: Niinkö? Mitähän se mahtaa olla? Metsästätkö rottia vai kerrotko pölypalloille iltasatuja? Jotakin ilmeisen tärkeää sen täytyy olla.


Caius: Kanga ei palaa pitkään aikaan.


Callistra: *hätkähtää* Mutta-


Caius: Saatiinhan sinuun vähän eloa.


Callistra: Missä Kanga on?


Caius: Parantajan kylässä.

Callistra: Minun kylässäni?


Caius: Siellä juuri. Hän ei ole tulossa hetkeen takaisin, joten voin varmaan odottaa sinun nääntyvän hengiltä sillä välin.


Callistra: Tämä on jotain Annelisen sairasta pilaa.


Callistra: Ei Kanga ole siellä. Annelise ja sinä vain tahdotte nähdä, miten reagoin. Ole hyvä ja poistu, en tahdo ruokaasi.


Caius: *kävelee pois päin* Annatko sinä minulle käskyjä kalterien takaa? Herttaista. No, minulle on yhdentekevää, mitä sinulle käy. Annelisen suunnitelmien vuoksi toki toivoisin, että pysyisit hengissä vielä hieman pitempään. Sen kun tukehdut omaan ylemmyyteesi.


Caius: Kanga ei tule hetkeen takaisin. Voit sillä välin miettiä, kuoletko mieluummin kuin nielet ylpeytesi. *kävelee pois*



* * *

2 kommenttia:

  1. RAKAS AAA oon ihan hiton innoissani tästä osasta!! Siis VAU! Tää oli varmaan mun lempiosa tähän mennessä!! :'D Tässä oli ihan todella nerokasta keskustelua, kiehtovia miljöitä ja tää juoni ihastuttaa mua niin monella tapaa. Kaikkien näiden hahmojen väliset ihmissuhteet tulee kiehtovasti esiin osa osalta. Oon rakas niin ilonen kun teet tätä tarinaa, tiiän et sulla ei oo ollu helppoa tän kanssa mutta oot silti luonu ihan todella mukaansatempaavan kokonaisuuden, jossa kaikki osaset on selkeesti tarkkaan mietittyjä. Sun tapa luoda ihmissuhdekoukeroita on vaan mun ihan lempiasia! Tää osa oli taas loistava esimerkki siitä. Muhun virtaa aina ihan uudella tavalla eloa kun pääsen lukeen sun tarinoita <3

    Vitsi ku Annelise näyttää majesteettiselta ja elegantilta huoneessaan! Ihania kontrasteja tuolla Annelisen huoneessa, luo tosi uhkaavan ja kireän tunnelman noi värit ja valaistukset. Annelisen ja Caiuksen välinen vuorovaikutus on ihastuttavan kylmää ja tykkään siitä miten heidän välisensä valta-asetelma kävi ilmi tosta viinintuonnista. Mun on pakko myöntää että jokin tae magic on käynyt tapahtumaan, sillä Caius ei ollu tässä yhtään niin ärsyttävä ku oletin! :'D Hän on kiinnostavan hillitty ja sanavalmis. (just tommoset taehahmot on aina viehättäny mua kuvatarinoissa,,,) Mut oon jo varautunu siihen että mun mp tulee muuttumaan!

    APUA kuin hieno toi Callistran vankityrmä on!! Rääkäsin vähän ku näin miten kolkon ja tyhjän näkönen toi paikka on, sopii täydellisesti vankityrmäksi. Callistra näyttää ihanan valppaalta ja arvokkaalta tyrmässään, tykkään siitä miten oot asetellu sen. Sait kans ihanan vihaisia ilmeitä Callistralle kuvaamalla sitä ylhäältäpäin!! Just toi kuvakulma tuo aina pullipin kasvojen vihaiset piirteet esiin x)) En tiiä oliko tää tiedostettu juttu mut ihan mahtava detail!! Rakastin tota Caiuksen ja Callistran välistä keskustelua, hitto kun noi kaks osaa sivaltaa älykkäästi. Kuka tässä nyt valehtelee ja kumpi saa lopulta olla niskan päällä :'D Callistra osaa hienosti osottaa, että vaikka hän on vankina, hän ei todellakaan päästä ketään helpolla! Kikatin tolle Caiuksen "Metsästätkö rottia vai kerrotko pölypalloille iltasatuja?" Mainiosti osoitti sen miten vähän Callistralla on oikeestaan tilaa tehdä yhtään mitään tässä ankeessa tilanteessa x)

    (Oikeesti miks mä oon yhtäkkiä ihan innoissani Caiuksen ylimielisestä asenteesta :''DD Pois tämä hirvitys minusta!! Buuu miehet!!)

    Vielä loppuun sanon, että mun lempiasia tässä osassa oli se että Cal ei ota ruokaa vastaan keneltäkään muulta ku Kangalta <3 Olit kuvannu ton kohdan upeesti ja siitä kävi ilmi mukavia asioita! :'> Mut ei mul muuta, kiitos rakas taas ihanasta osasta, ootan jo innolla seuraavaa <3

    VastaaPoista
  2. V a u.
    Tää on ehdottomasti upein kuvatarinaosa jonka oon sulta nähnyt. Tässä näkyy jotenkin tosi selkeästi sun kehittyminen valokuvaajana, ah.

    Ihan jo tää alkukohtaus saa mun suun auki. Miljöö on tosi hieno kaikessa uksinkertaisuudessaan ja toistaa kivasti värimaailmaa. Annelise on todellinen kuningatar ja todella uhkaava. Hänen katseessaan on jotenkin sekoitus sellaista vaativuutta ja kyllästyneisyyttä, aaah niin kiinnostava hahmo.

    Luvun toinen miljöö on kans loistava. Halkeamat seinissä ja harmahtavan kellertävä värimaailma on aivan täydellinen. Koko kohtaus on tosi hieno, Caiuksesta välittyy välinpitämättömyys niin hyvin.
    Pitkin osaa on tosi nerokasta dialogia! Sellaista piikittelevää ja varsin herkullista.
    Nautin!!

    VastaaPoista